LODLY Kuka, Kreatív Téglalap alakú Kuka, Konyha, Fürdőszoba, Wc, Szemetes Nappali Szoba Fedél Kuka Nyomja Kuka (Szín : Kék)

LODLY Kuka, Kreatív Téglalap alakú Kuka, Konyha, Fürdőszoba, Wc, Szemetes Nappali Szoba Fedél Kuka Nyomja Kuka (Szín : Kék)

Hozzáférhető a megrendeléshez
HUF 5040.00
Az áruk közül:

✘Kényelmes kukába, mert nem kell aggódnia, hogy kinyitja a fedelet, még akkor is, amikor tele van a keze. ★Könnyen használható : A szemetes tetejét design, csak nyomja le a fedelet, hogy a szemetet a asztali szemetes.Konyhai szemetes kényelmesebbé teszi az életed. ★Könnyen tisztítható : az alján a szemetet is el lehet távolítani, majd tiszta, kényelmes, gyors. ★Széles körű felhasználása : kukákat. ★Nagy nyitási szöge biztosítja, hulladék csepp könnyen a kukában. ✘Kényelmes kukába, mert nem kell aggódnia, hogy kinyitja a fedelet, még akkor is, amikor tele van a keze. ★Könnyen használható : A szemetes tetejét design, csak nyomja le a fedelet, hogy a szemetet a asztali szemetes.Konyhai szemetes kényelmesebbé teszi az életed. ★Könnyen tisztítható : az alján a szemetet is el lehet távolítani, majd tiszta, kényelmes, gyors. ★Széles körű felhasználása : kukákat. ★Nagy nyitási szöge biztosítja, hulladék csepp könnyen a kukában.Funkció : Storage Material : Műanyag.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.