NW 8 Gallon Konyhai Szemetesbe Fedéllel,Lépés Pedál,Rozsdamentes Acél,Belsejében A fedél Aromaterápiás Blokk Pozíció (Ezüst)

NW 8 Gallon Konyhai Szemetesbe Fedéllel,Lépés Pedál,Rozsdamentes Acél,Belsejében A fedél Aromaterápiás Blokk Pozíció (Ezüst)

Hozzáférhető a megrendeléshez
HUF 3.00
Az áruk közül:

[Könnyen használható] Konyhai Kuka anyaga magas minőségű rozsdamentes acél, erős, tartós, könnyen tisztítható, sima felületű, tudja tartani a fényes, hosszú idő, tiszta, vonzza a figyelmet a családjával. [Hordozható kivitel] Kuka használ, levehető belső kosár készült nagy szilárdságú pp, ami nem könnyű, de van egy beépített tároló gyűrű, ami kényelmes, hogy távolítsa el, majd vegye ki a szemetes zsák, könnyen tisztítható, valamint egy hosszabb élettartam. [Csendes, néma] Kuka van egy fém ergonomikus pedál, amely lassan le is zárták.Ugyanakkor a fedél jó tömítési tulajdonságokkal rendelkezik, ezért nem bocsát ki a kellemetlen szagokat, ami egy tiszta, kényelmes környezetben. [Nagy kapacitású, valamint gyakorlati] Ésszerű kötet, könnyű, hordozható, nem foglal túl sok helyet, lehet helyezni a konyha, hálószoba, fürdőszoba, vagy ipari helyek, hogy tartsa a belső tiszta, rendezett. [Különleges design] Konyhai Szemetesbe egy rozsdamentes acél aromaterápiás blokk belül a fedél, amely a hatás fokozása illat.A 8 Literes Konyhai Szemetesbe magas minőség, hosszú élettartam.Szállított 24 órán belül, de lehet szállítani, hogy a néhány nap múlva otthon, megszünteti a fáradtságot, a hosszú várakozás.Tulajdonságok : 1. Méretek : 15"W x 12.1"F x 26"H. 2. Tömeg : 13.2 kg 3. Kapacitás : 8 liter.Megjegyzések : 1. Tartsa távol az éles eszközöket, valamint a karcolások elkerülése 2. Takarítás lehet törölni a víz a Csomag Tartalmazza : 1 x Rozsdamentes Acél Lépés Kukába.

Alapvető tulajdonságok

1. Dimensions:
15W x 12.1D x 26H. 2. Weight

Ezzel a termékkel is vásárolnak.