OUYOXI Hegymászás nettó Gyerekek Szín Nettó Átmérő 6mm, Hegymászás nettó Fal Erkély Kerítés Biztonsági Védő Nettó Lépcsőn

OUYOXI Hegymászás nettó Gyerekek Szín Nettó Átmérő 6mm, Hegymászás nettó Fal Erkély Kerítés Biztonsági Védő Nettó Lépcsőn

Hozzáférhető a megrendeléshez
HUF 29879.10
Az áruk közül:

32 ft; ezen kívül, mi is testre lehet szabni más méretben kötél átmérője szembőségű, ha bármilyen kérdése van, vagy van szüksége , Kérjük, forduljon hozzánk e-mailben. ★Üdvözöllek a boltomban, különböző kézzel szőtt védő hálók közül választhat, legyen az méret, szín vagy stílus, testre szabhatja, hogy az lesz. ★KÖRNYEZETVÉDELMI ANYAG : Kézzel szőtt által örökölt, kivitelezés, szakmai csomózás, több irányú, szövés, egységes háló, így a kötelet több tartós, ütésálló, valamint hosszabb élettartam, még akkor is, ha használja a szabadban, ez is nagyon erős.➯Tipp : [1] Miatt kézi mérés, kérem, engedje meg, 1-3cm hiba, hogy nem bánja, megrendelés előtt. ★GYERMEK VÉDELEM : EGY jó termék, alkalmas a gyermekek vagy háziállatok.Célunk, célja az, hogy minden vendég egy kellemes, kielégítő vásárlási élmény.Ugyanakkor meg lehet védeni játékok, cipők, valamint megakadályozza, hogy lecsússzon, az ízületek, az erkélyen vagy a lépcsőn.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velem, mi fog szolgálni téged teljes szívemből.019 ft, Háló Távolság : 6cm/0.★A kötél nettó hegymászás áru nettó alkalmas erkélyek, lépcsők, háziállat, gyerek, tornatermek, játszótér, kert, iskolák vagy a sportegyesületek.➯Specifikáció : Termék Neve : Hegymászás Net Rope Durva : 6mm/0. ★KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ : Használja a mellékelt rögzítő készlet, akkor használja kötegelő, majd kötelek, hogy fix a net a korlát vagy erkély nélkül lyukat fúrni, nem károsítja a bútorok, könnyen használható, illetve ne szerelje szét, a szövött nettó újra fel lehet használni.32 ft Climbing Nettó Méret : több méretben választható (testreszabható), ha a szín, a méret, amire szüksége lehet, nem itt, akkor írjon nekünk a kapcsolat.

Alapvető tulajdonságok

Product Name:
Climbing Net
Rope Coarse:
6mm/0.019ft;
Pore Diameter:
6cm/0.19ft;8cm/0.26ft ;10cm/0.32ft
Climbing Net Size:
multi-size optional (can be customized), if the color and size you need are not here, you can email us contact.
Climbing Cargo Net are suitable for use outdoors:
indoors can be used anywhere, or you can cut them into the shape and size you want without affecting the durability of the net.
➯Tips:
[1] Due to manual measurement, please allow 1-3cm error and make sure you don't mind before ordering.:
[2] The picture is for reference only, please refer to the object. Due to the different understanding of the spotlight and the color of different people, some color errors may occur, but within a reasonable range:
[3]If you are satisfied with our protection network, please leave your true comments. :

Ezzel a termékkel is vásárolnak.