FEICHAO Kamera Gimbal Átalakítás Sín Stabilizátor Műanyag Kompatibilis DJI Zhiyun Feiyu MOZA, Gopro Hero 9 8 7 6 5 (Fém Csat)

FEICHAO Kamera Gimbal Átalakítás Sín Stabilizátor Műanyag Kompatibilis DJI Zhiyun Feiyu MOZA, Gopro Hero 9 8 7 6 5 (Fém Csat)

Hozzáférhető a megrendeléshez
HUF 800.10
Az áruk közül:

Meleg tipp : A "Műanyag" Csat csak Kompatibilis Gopro 8. Használt kézi képeket rögzített sport kamera.PTZ befogó átalakítás lemez, használt, rögzítésére a motion kamera, hogy a stabilizátor.Széles körű alkalmazhatóság : Kompatibilis a DJI Mágikus Karom, Zhiyun, illetve más, stabilizátorok, a GOPRO8 / AKASO EK7000 4 K Osmo fellépés, valamint egyéb, a sport kamera.Elérni az egyensúlyt, kérjük támaszkodnak a self-stabilizációs funkció a gimbal, vagy válasszuk az ellensúly használja össze szerint a kamera.Meleg tipp : A "Műanyag" Csat csak Kompatibilis Gopro 8. Használt kézi képeket rögzített sport kamera.PTZ befogó átalakítás lemez, használt, rögzítésére a motion kamera, hogy a stabilizátor.Széles körű alkalmazhatóság : Kompatibilis a DJI Mágikus Karom, Zhiyun, illetve más, stabilizátorok, a GOPRO8 / AKASO EK7000 4 K Osmo fellépés, valamint egyéb, a sport kamera.Elérni az egyensúlyt, kérjük támaszkodnak a self-stabilizációs funkció a gimbal, vagy válasszuk az ellensúly használja össze szerint a kamera.FEICHAO Kamera Gimbal Átalakítás Sín Stabilizátor Kompatibilis Zhiyun Feiyu MOZA DSLR , Gopro Hero 9 8 7 6 5 Megjegyzés : Műanyag Sín nem használhatók a Gopro9, Csak fém Sín használható GOPRO9. Anyaga : Műanyag/Fém Csat, Műanyag Sín Stabilizátor test.Szín : Fekete a Termék mérete : 161 MM*64 MM Termék súlya/g : 27 G A csomag tartalmaz : Sín*1 Műanyag/Fém Lemez Csat*1 Réz csavar*2 Funkció használata : 1. A sport kamera is használható a stabilizátor; 2. Telepítse sport kamera.Jellemzők : 1. PTZ befogó átalakítás lemez, használt, rögzítésére a motion kamera, hogy a stabilizátor; 2. Használt kézi képeket rögzített sport kamera.Széles körű alkalmazhatóság.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.