Jopwkuin Túrázás kulacstartó, Könnyű, Szabadtéri Tevékenységek Anti Tartozó Hordozható Vízforraló Fuvarozó Nylon Halászati(Khaki)

Jopwkuin Túrázás kulacstartó, Könnyű, Szabadtéri Tevékenységek Anti Tartozó Hordozható Vízforraló Fuvarozó Nylon Halászati(Khaki)

Hozzáférhető a megrendeléshez
HUF 8019.00
Az áruk közül:

Anti Alá : Kemping kulacstartó könnyű csatolandó egyéb vizes palackok, valamint könnyű, hogy megerősítse, hogy megakadályozzák az üveg alá, vagy fordul a gravitáció miatt, ha séta vagy kocogás.Nylon Anyag : A vizet borító anyaga nylon anyag, prémium bélés, tartós, hosszú élettartam.Alkalmazható Jelenetek : A víz üveg fuvarozó hordozható, elengedhetetlen a túrázás, kempingezés, hegymászás, horgászat,.Könnyen hordozható : lehet vinni a túrázás vizes palackot szállító által kezét, s akasszuk fel a hátizsákot, kerékpárt, autót, stb.Intim Ajándék : Túrázás kulacstartó alkalmas, mint egy ajándék a család, szomszédok, barátok, kollégák, akik szeretik a szabadtéri tevékenységekhez.Szolgáltatás : 1. Anti Alá : Kemping kulacstartó könnyű csatolandó egyéb vizes palackok, valamint könnyű, hogy megerősítse, hogy megakadályozzák az üveg alá, vagy fordul a gravitáció miatt, ha séta vagy kocogás.2. Nylon Anyag : A vizet borító anyaga nylon anyag, prémium bélés, tartós, hosszú élettartam.3. Alkalmazható Jelenetek : A víz üveg fuvarozó hordozható, elengedhetetlen a túrázás, kempingezés, hegymászás, horgászat,.4. Könnyen hordozható : lehet vinni a túrázás vizes palackot szállító által kezét, s akasszuk fel a hátizsákot, kerékpárt, autót, stb.5. Intim Ajándék : Túrázás kulacstartó alkalmas, mint egy ajándék a család, szomszédok, barátok, kollégák, akik szeretik a szabadtéri tevékenységekhez.Specifikáció : Elem Típus : Üveg Vizet Cover Product Anyag : Nylon Weight : Kb. 72g / 2.5 oz Application : Túrázás, Kempingezés Csomag Lista : 1 x Víz Üveg Cover Note : 1. Kérem, engedje meg, 1‑3mm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.2. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

Alapvető tulajdonságok

Item Type:
 Water Bottle Cover
Product Material:
Nylon
Weight:
Approx. 72g / 2.5oz
Application:
Hiking, Camping
Package List:
1 x Water Bottle Cover:
Note:
1. Please allow 1‑3mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Ezzel a termékkel is vásárolnak.