Whitelotous Rose 5D Gyémánt Festmény Kit Részleges Gyakorlat Strasszos Hímzett Fali Kép lakberendezés 12 x 12 Inch (Lila)

Whitelotous Rose 5D Gyémánt Festmény Kit Részleges Gyakorlat Strasszos Hímzett Fali Kép lakberendezés 12 x 12 Inch (Lila)

Hozzáférhető a megrendeléshez
HUF 3.33
Az áruk közül:

A gazdagság, a Jó Szerencse Gyémánt Festmény Hímzés Otthoni Dekoráció.81" (vászon) 25*25cm/9. Szerint a megfelelő színkóddal bilincs a megfelelő a gyanta, gyémánt berakásos 5. Nyisd ki a dobozt, majd ellenőrizze, hogy a gyémánt felhívni a különleges eszközök 2. Annak érdekében, hogy hozzon létre egy tökéletes gyémánt festmény, rajz össze egy helyen, minden sor szimbólumok nem volna maradni, gyémánt 7.81"; Festék gyémánt mérete : kb 25x25cm/9.DIY festmény, találékonyság, hogy a festmény a gyanta flitter, gyanta, sequin egyedi fényezés káprázatos, ragyogó a fény, ez jelenleg a legnépszerűbb DIY dekoráció.Tökéletes, hogy díszítse a nappaliban vagy a hálószobában, hogy megfeleljen a különböző dekorációs stílus.84" (pont gyémánt) Keret : nem Gyémánt típusa : kerek Tér : nappali/hálószoba/tanterem/bejárat DIY Gyémánt festmény gyártási lépéseket : 1. Azt javasolta, hogy az egyik fajta a gyanta, gyémánt egy meghatározott befejezett gyorsabban 6.Csomag Tartalma : 1 x Gyémánt Festmény(Diamond kell Beilleszteni) 1 állítsa x Gyémánt Rajz Eszköz(Sár, Toll, Speed up lemez, Bűvös kocka gyémánt). Ragasztás kell laposan a szép, nem a repedések 9.Nagy jóléti kézzel készített szerelmeseinek!. Hogy teljes legyen egy jó gyémánt rajz, tedd a kiválasztás a megfelelő keret (ez a termék nem nyújt keretet) Megjegyzések : Ez DIY gyémánt festmény, nem fejeztem be, pedig be kell fejezni magad.DIY festmény, találékonyság, hogy a festmény a gyanta flitter, gyanta, sequin egyedi fényezés káprázatos, ragyogó a fény, ez jelenleg a legnépszerűbb DIY dekoráció. Tekintse meg a gyanta, gyémánt színű, elrendezni, hogy a kódolás 3.Kérlek, értsd meg.Műszaki adatok : Szín : mint látható Anyag : vászon + gyanta, gyémánt Méret : 30*30cm/11. Vágott egy jó ábra a rajzok tartani rendezett tömb szerelve a gép az anyag felett 8.Mert a fény más, mint a képernyő, a szín, a tétel lehet, hogy kicsit más a kép.Festék Ruhával Méret : kb 30x30cm/11. Miután egy jó meccs, a többi rés a ragasztó megfelelő szimbólumok, káró 10.Minden termék kézi mérés, kérem, engedje meg, 1-2 cm eltérés.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.