JAHH Ország Fa Gyöngy Koszorú, Virág Parasztház Bejárati Ajtó, Ablak Garland Zöld Otthon Kerti Party (Szín : Egy, Méret :

JAHH Ország Fa Gyöngy Koszorú, Virág Parasztház Bejárati Ajtó, Ablak Garland Zöld Otthon Kerti Party (Szín : Egy, Méret :

Hozzáférhető a megrendeléshez
HUF 0.33
Az áruk közül:

Mivel a kézi mérés szükséges, kérem, hagyjon egy tér 1-3 cm.- A koszorú készült fel, napraforgó, zöld mesterséges levelek, piros bogyók, egy fa alá az Ősz.- A koszorú van egy tök alakú vas, háló, amelyen lógott napraforgó, bogyók, mesterséges levelek, fa táblák, stb.Ha a fogadott tétel hibás, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, hogy oldja meg a problémát.Ez tartós funkciót jelenetek szerint a különböző fesztiválok. Csak eladni fő termékek, nem más termékek.Emlékeztetni : Miután megkapta a csomagolás, kérjük, ellenőrizze a csomagolás, a termék gondosan.Ez is egy kiváló ajándék a barátok, a család, illetve a tanárok. - A koszorú készült fel, napraforgó, zöld mesterséges levelek, piros bogyók, egy fa alá az Ősz.Kérem, engedje meg, kis méretű különbségek miatt kézi mérések.Ez tartós funkciót jelenetek szerint a különböző fesztiválok.Ez is egy kiváló ajándék a barátok, a család, illetve a tanárok.Itt van az Ősz a fa alá, ami azt jelenti, hogy ősszel, amely az emberek egyfajta meghittség. - A koszorú van egy tök alakú vas, háló, amelyen lógott napraforgó, bogyók, mesterséges levelek, fa táblák, stb.Nagyon kreatív, lehet díszített, bárhol a házban.- A mesterséges garland fogad el egy különleges folyamat, a szirmok nagyon buja, elegáns, a textúra, hogy az ágak meg a levelek nagyon világos, a reális vizuális hatás érzik.Van több is használ.Már több használja. - A koszorú van egy tök alakú vas, háló, amelyen lógott napraforgó, bogyók, mesterséges levelek, fa táblák, stb.Ez is egy kiváló ajándék a barátok, a család, illetve a tanárok.Úgy néz ki, a friss, meleg.Van több is használ. - A koszorú készült fel, napraforgó, zöld mesterséges levelek, piros bogyók, egy fa alá az Ősz.

Alapvető tulajdonságok

- Material:
PVC polyvinyl chloride.
Package Includes:
1 Piece Simulation wreath:
Notes:
1. Only sell main products, not other products.:
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm.:
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow.:
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your:
Due to different lighting and screen settings, the color of the item may be slightly different from the picture.:
Please allow for slight size differences due to manual measurements.:
Package includes main product only :

Ezzel a termékkel is vásárolnak.