OUTVI PV Túlfeszültség-Védő 2P 500VDC 3P 1000VDC Arrester Készülék SPD Háztartási Kapcsoló Napenergia Rendszer Combiner Doboz

OUTVI PV Túlfeszültség-Védő 2P 500VDC 3P 1000VDC Arrester Készülék SPD Háztartási Kapcsoló Napenergia Rendszer Combiner Doboz

Hozzáférhető a megrendeléshez
HUF 2.00
Az áruk közül:

Javasoljuk, egy biztosíték, vagy automata áramkör-megszakító kell csatlakoztatni a sorozat előtt a lightningproof modul.Széles körben Használható : széles Körben használt műhelyek, kerti ellenőrző dobozok, vállalatok, háztartások, alkalmas arra, Hogy az új energetikai napelemes energiatermelő rendszer, valamint védi a villám jelenlegi csatlakozik a cső, a közvetlen villámcsapás jelenlegi vagy más pillanatnyi túlfeszültség.Minőségi Anyagok : A minőségi anyagok, erős, tartós, hosszú élettartam.Védeni Elektromos : A telepítés egyszerű, kényelmes a használata, amely hatékonyan védi az elektromos készülékek. A telepítés befejezése után helyezze be a modul megfelelően, majd ellenőrizze, hogy a lightningproof modul működik rendesen, vagy nem.Specifikáció : SHY3-FOTOVILLAMOS Napenergia rendszer.Minőségi Anyagok : A minőségi anyagok, erős, tartós, hosszú élettartam.Miután a installtion végzett, kapcsolja be a kapcsolhatja az automata áramkör-megszakító(vagy biztosíték), hogy ellenőrizze, hogy a dolgozó állami normális ósz-ben nem.75 U 1m A(A)üzemi hőmérséklet(°c)500 VDC llghtning védelem chlp RND1-c/40236mm20402.Villám Védelem Hatás : Megakadályozza a veszély, a mennydörgés, védelem, biztonsági, gyors választ, jó villám védelem hatása. Abban az időszakban, vagy használja a lightningproof modul, vizsgálja meg, teszt, illetve megtekinthetik a hiba kijelző ablak állami rendszeresen, ha a hiba kijelző ablakban a piros vagy a távoli-jelző terminál kimenetek a riasztási jel, ez azt jelenti, hogy a lightningproof modul a te hibád, meg kell javítani, vagy változtatni az időben.Villám Védelem Hatás : Megakadályozza a veszély, a mennydörgés, védelem, biztonsági, gyors választ, jó villám védelem hatása.Főbb Műszaki Paraméterek : Name Series Nem. A telepítése, Kérjük, csatlakoztassa a telepítési diagram, mint az ábrán látható,"+"jelöli az anód drót"-" Pepresents a katód drót, PE képviseli a földelő vezetéket, a rossz kapcsolat unallowable. A tartozék a remots jelzés felület,lehet remote távirányító.A shell készült PC tűzálló ; lehet használni a megszakítót az elosztó doboz.

Alapvető tulajdonságok

SHY3-PV Solar power system.:
Product Description:
1. Plug in/out style surge protecive device.:
2. THe coler of visible window shows operating status.:
3. Double protection of over-heat and over-current.:
4. Have the accessory of remots signaling interface,could be remote remote control.:
Installation instructions:
1. Before installing. you must cut off the power supply. don't operate in the charged state.:
2. We suggest a fuse or automatic circuit breaker should be connected in series before the lightningproof module.:
3. In installing, Please connect with the installation diagram, as shown in diagram,+represents the anode wire,- Pepresents the cathode wire, PE represents the earthing wire, the wrong connection is unallowable. After the installtion is finished, turn on the swich of automatic circuit breaker(or fuse), to check whether the working state is normal ot not.:
4. After the installation is completed, insert the module properly, and check whether the lightningproof module works normally or not.:
5. In the period or using the lightningproof module, inspect, test and view the fault display window state regularly, when the fault display window is red or the remote-signalling terminal outputs the alarm signal, this means the lightningproof module has the fault, you shall repair or change it in time.:
6. The parallel power lightningproof module shall be installed in parallel, the wire shall be short, thick and straight, connected firmly and reliably.:
Main Technical Parameters:
Name:
Series No.:
Speci-fications:
Nominal capacity the flow In(KA 8/20s):
Maximum flow capacity lanx(KA8/20s):
Protection level(KV):
Response time(ns):
Rated coltage(VDC):
Continue to work voltage(VDC):
Leakage current 0.75U 1mA(A):
Working temperature:
(°c):
500V:
DC llghtning protection chlp:
RND1-c/40:
236mm:
20:
40:
2.2:
25:
500:
550 :

Ezzel a termékkel is vásárolnak.