Víz Üveg Csat, Könnyen kezelhető, Masszív, Szilárd Könnyen hordozható kulacstartó Klip Rugalmas az Outdoor Kemping Kerékpáros(Fekete)

Víz Üveg Csat, Könnyen kezelhető, Masszív, Szilárd Könnyen hordozható kulacstartó Klip Rugalmas az Outdoor Kemping Kerékpáros(Fekete)

Hozzáférhető a megrendeléshez
HUF 566.10
Az áruk közül:

ERŐS, SZILÁRD:Víz üveg csat kicsi, tökéletes termék, könnyen használható, heveder vastag, erős, tartós.A SZÉLES körű ALKALMAZÁS : https : kulacstartó klip multifunkcionális, amely alkalmas a kerti kemping, utazás, kerékpározás, horgászat, piknik, grill.SZOLGÁLTATÁSI GARANCIA : https : van egy szakember ügyfél szolgáltatás csapat.Kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálat ha bármilyen kérdése van, meg fogja oldani őket, amint lehetséges.Remélem, hogy van egy jó vásárlási élmény.Kérem, engedje meg, hogy egy kis hiba miatt kézi mérés.KÖNNYŰ, KÖNNYEN hordozható van : A víz, üveg gyűrű szíj anyaga PP heveder, ami könnyű, a súlya pedig könnyen szállítható.Könnyen rögzített, a biztonsági öv vagy hátizsák.RUGALMAS CSAT DESIGN : az Akasztás üveg csat elfogadja rugalmas csat design.Egy gomb, csat, azonnal használható.A gyűrű szokott lenni a víz, üveg, valamint a heveder lógott a hátizsák, vagy öv.Szolgáltatás : 1. Multifunkcionális, alkalmas szabadtéri kemping, utazás, kerékpározás, horgászat, piknik, grill.2. Az övcsipesz készült PP heveder, ami könnyű, a súlya pedig könnyen szállítható.Könnyen rögzített, a biztonsági öv vagy hátizsák.3. Kicsi, de tökéletes termék, könnyen használható, heveder vastag, erős, tartós.4. A gyűrű szokott lenni a víz, üveg, valamint a heveder lógott a hátizsák, vagy öv.5. Rugalmas csat design, műanyag csat, egy‑gomb, csat, azonnal használható.Specifikáció : Elem Típus : Üveg Vizet Buckle Material : PP Belt Weight : Kb. 20g/0.7 oz Csomag Lista : 1 x Víz Üveg Csat.

Alapvető tulajdonságok

Item Type:
Water Bottle Buckle
Material:
PP Belt
Weight:
Approx. 20g/0.7oz
Package List:
1 x Water Bottle Buckle :

Ezzel a termékkel is vásárolnak.