Férfi Könnyűsúlyú Teljes Zip Bomber Dzseki Műbőr Patchwork Dzsekis Alkalmi Vintage Slim Fit Nyomon Kabátok (Világos Szürke,X-Large)

Férfi Könnyűsúlyú Teljes Zip Bomber Dzseki Műbőr Patchwork Dzsekis Alkalmi Vintage Slim Fit Nyomon Kabátok (Világos Szürke,X-Large)

Hozzáférhető a megrendeléshez
HUF 809.10
Az áruk közül:

Nem számít, ha esik, ha fúj, fogd meg a kabátot, majd transzfer a városba, hogy a síkon. ?[Size Javaslatot] Nem NEKÜNK, vagy méret, kérjük, ellenőrizze a méret az utolsó kép vagy leírás előtt figyelmesen megrendelheti.Ez rövid kabát is átesett, több mint 10 módosítások létrehozni a tökéletes változat tetszik a legjobban. ?️[Ruházat Meccs], Meleg kabát kabát /a szakadt farmer egy alkalmi megjelenés; A melegítőfelső, a nadrág meg egy office-stílus; Viselni ezt a kabátot egy alkalmi pulóver, valamint a kipufogó, hogy extra stílus a ruhát.A szekrény a tavasz, ősz, majd a tél.?Szeretni fogod, hogy tartós érzés, attól a pillanattól kezdve, ha felveszed. ⭕ Ezen a télen alapvető zökkenőmentesen rakott át a kedvenc ingek, vagy legyen egy belső réteg nagyobb réteg.Tehát, Ha Azt akarod, hogy laza fit, Jobb, ha Rendet Egy Lépéssel Nagyobb Méretű, mint Az Eredeti Méret. (Kérjük, ellenőrizze a termék kép mérete részleteket.hálásak vagyunk, lehet a vas, mielőtt visel, a kabátot, majd úgy néz ki, sokkal jobb, mint az eredeti.Egy nagyobb méret az ajánlott izmos alakja, masszív, vagy kövér alakja.A pufi kabátot is kialakított után alapos, mélyreható kutatás, elemzés át 1 millió+ ügyfél adatok pontos méretezés, valamint optimális illeszkedést. ? Fogd meg, majd Menj Őszi kabátok épített kínál kiváló teljesítmény, különböző forgatókönyvek.Ez a sokoldalú, kényelmes, ultra casual tökéletes minden célra kabátban épül, hogy ne sok évszakok. ✔️ A tényleges színek kissé eltérhetnek a kép által okozott különböző fényerő a különböző monitorok, illetve a fényerő. ?[Többcélú] A kabát alkalmas viselet, szabadtéri sport, kerti munka, utazás, kerékpározás, túrázás, hegymászás, horgászat, kemping, vadászat.Ez a téli kabát tökéletes, a reggeli utazás, kirándulás, utazás, egyéb szabadtéri tevékenységekhez. ⚠️ Egyéb Megjegyzés : ✔️ Javaslom, hogy száraz, tiszta, hogy megvédje az anyag.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.