Cink ötvözet kezdő egyéni reset kapcsoló 19mm fém kapcsoló gomb a Hozzáférés-vezérlési Csavart lábbal 10db - (Szín: Fekete)

Cink ötvözet kezdő egyéni reset kapcsoló 19mm fém kapcsoló gomb a Hozzáférés-vezérlési Csavart lábbal 10db - (Szín: Fekete)

Hozzáférhető a megrendeléshez
HUF 0.33
Az áruk közül:

Szín : Fekete.Jellemzők : nem.Modell száma : 087. Kapcsoló típus : nyomógombos Kapcsoló.Garancia : 1year.Cink ötvözet kezdő egyéni reset kapcsoló 19mm fém kapcsoló gomb a Hozzáférés-vezérlési Csavar láb anyaga : cink ötvözet feszültség : 250 V áram : 5 A nyitott lyuk : 19mm 2) Payan nem a pénztár imment kell benyújtani 3 napon belül a rend.Szállítás : 1. VILÁGSZERTE SZÁLLÍTÁS. (Kivéve, hogy az egyes országok APO/FPO)3. Csak az a hajó, hogy megerősítették a címeket.A megrendelés cím meg KELL EGYEZNIE a Szállítási címet.4. A látható képek nem a tényleges tétel, valamint a referencia-csak.5. SZOLGÁLTATÁS TRANZIT IDŐ, amelyet a fuvarozó, illetve kizárja a hétvégék, ünnepek.Tranzit idő eltérhet, különösen az ünnepek alatt.7. Miatt raktáron állapota idő különbségeket fogjuk választani, hogy a hajó a elemet az első rendelkezésre álló raktár, gyors kiszállítás.Vissza : 1. 7 nap, lépjen velünk kapcsolatba, 30 napon belül vissza napjától érkezett.Ha ezt az elemet a birtokában lévő több, mint 7 nap, úgy vélik, használt, MI pedig NEM KÉRDÉS, HOGY EGY Elem sajátosságok : Jellemzők : no Model száma : 087 Switch típusa : Nyomógomb Switch Warranty : 1year Certification : CCCItem típusa : Kapcsolók.

Alapvető tulajdonságok

Ezzel a termékkel is vásárolnak.