HEGYI EMBEREK Tartós 10db 3.1751.0 mm-es Titán-Nitrid Bevonatú Keményfém NYÁK CNC Fúró Bit Router Szakmai Eszközök

HEGYI EMBEREK Tartós 10db 3.1751.0 mm-es Titán-Nitrid Bevonatú Keményfém NYÁK CNC Fúró Bit Router Szakmai Eszközök

Hozzáférhető a megrendeléshez
HUF 7290.00
Az áruk közül:

Bevonat witn Ti Al N Lehet Vágás Harden alapanyag, 3-szor Tartós, mint a Karbid. Megfelelő hajlító erő, kopásállóság, nyílásba, marás, furat, a szélén a fórumon, a felület tiszta, rendezett, nem hibák. a pengéjű termék nem használ, az emberek, 18 év alatti. ez az elem csak akkor használja, ipari, vágás, nem veszélyes. - Professzionális Eszközök Készült, Magas minőségű Anyagok, Kiváló Megmunkálás, Tartós. Jó marás, a forgácsolási teljesítmény biztosítja a kiváló hatékonyságot a munka.Specifikáció : Szár átmérője (SD) : 3.Biztonsági utasítások : 1.0 mm Cutting széle hossza (CEL) : 10. Nagy szilárdságú, ellenállás hajlító -, törés ellenállás, valamint a kiváló fizikai tulajdonságai, a szerszám hosszú élet.Szakmai Eszközök, Az Ipari Ágazatban.- Professzionális Eszközök Készült, Magas minőségű Anyagok, Kiváló Megmunkálás, Tartós. Jó marás, a forgácsolási teljesítmény biztosítja a kiváló hatékonyságot a munka. Amikor a vágás, ha a kóros rezgés jelentkezik, kérjük, csökkentse a sebességet, illetve a vágás kötet, amíg a helyzet nem javul.5 mm Total hossza : 38mm Pack méret : 10 db védelmi Case Suitable Anyagok : 1. Használjon megfelelő, szem, fül-védelmi eszközök a működés során.Szakmai Eszközök, Az Ipari Ágazatban. Legtöbb műanyag 4.Ha Több Kell, Az Eszközök Különböző Típusú, Akkor Írj Nekünk. a rövidebb, a hossza az eszköz kiterjesztése chuck, az jobb, ha az eszköz kiterjesztése tovább kell csökkenteni a sebességet, vagy forgácsolási összeg. Bevonat witn Ti Al N Lehet Vágás Harden alapanyag, 3-szor Tartós, mint a Karbid. Nagy szilárdságú, ellenállás hajlító -, törés ellenállás, valamint a kiváló fizikai tulajdonságai, a szerszám hosszú élet. Megfelelő hajlító erő, kopásállóság, nyílásba, marás, furat, a szélén a fórumon, a felület tiszta, rendezett, nem hibák. Akril, PVC, Nylon, Resin3.175 mm Cutting szélén átmérő (CED) : 1. Testét, ruháit, illetve más egyebeket nem szabad közel a kés a munka. Carbon Notes : 1.

Alapvető tulajdonságok

Shank diameter (SD):
3.175mm
Cutting edge diameter (CED):
1.0mm
Cutting edge length (CEL):
10.5mm
Total length:
38mm
Pack size:
10 pcs in a protection Case
Suitable Materials:
1. Metal, i.e. Copper, Aluminum:
2. Acrylic, PVC, Nylon, Resin:
3. Majority of plastics :
4. Wood:
5. Fibre glass :
6. Carbon:
Notes:
1. the shorter the length of the tool extending chuck, the better, if the tool extending longer, need to reduce the speed or cutting amount.:
2. When cutting, if abnormal vibration sounds occur, please reduce the speed and cutting volume until the situation improves.:
Safety instructions:
1. the bladed product is not use for people under 18 years.:
2. the item is only use for industrial cutting not hazardous article.:
3. Body, clothes and other sundries should not be near the knives in the work.:
4. Use appropriate eye and ear protection devices during operation. :

Ezzel a termékkel is vásárolnak.